Bulgrina je fermentisani sir od bulgura(durum pšenice), selekcije klica i mikrobilja, pruža pun ukus, blage kiselosti, zaokružene arome sa svojim vitamisko-mineralnim sadržajem koji je vrlo pogodan za konzervativne sladokusce i vrlo blagotvorna za mikrobiom creva, a probiotske kulture u njemu imaju potpuno relaksirajući efekat na nervni sistem.
Fermentacija bulgura ne samo da poboljšava njegov ukus već i povećava njegovu hranljivu vrednost. Fermentacija razgrađuje zrna, čineći ih lakšim za varenje i povećavajući bioraspoloživost hranljivih materija. Pored toga, fermentacija bulgura može pomoći u promovisanju rasta korisnih bakterija u crevima, podržavajući opšte zdravlje probave.
Sastav: Bulgur(durum pšenica), klice i mikrobilje, morska so, kozerviran hladno ćeđenim suncokretovim uljem.
Napomena: Nije pogodno za osobe koje su osetljive na gluten! (Za njih imamo biljni sir Legumino – fermentisani sir od donaćeg belog pasulja!)
- Pogodan za vegane
- 100% Biljni proizvod
- Fermentisan proizvod
- Napravljen sa klicama i mikrobiljem
- Konzerviran hladno ceđenim uljem suncokreta
- Non-GMO
- Bez soje
- Bez palminog ulja
- Blagotvorno za crevnu floru
- Bez laktoze
- Sadrži gluten